water.jpg

WHY

Onderzoek wijst uit dat een vitale medewerker een positief effect heeft op zijn klanten/cliënten en collega’s, dat de kwaliteit van zijn werk toeneemt en dat het de binding met de organisatie versterkt.  Ook voor de organisatie zijn de effecten zichtbaar. Vitaliteit is kostenbesparend. Vitale medewerkers presteren beter, zijn fit (minder ziekteverzuim), zorgen voor betere organisatieresultaten en gaan met plezier naar hun werk

 

WIE?

Vitaliteit Advies is er voor Algemeen -, Financieel directeuren, HR & Medewerkers van MKB, Grootbedrijven en Zorg(instellingen)

 

HOE?

Vitaliteit Advies ontzorgt bij:

 • Het optimaliseren van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dit geschiedt aan de hand van een onafhankelijk advies & een interventie “op maat”: inspirerend onderbouwd met succesvolle methoden en wetenschappelijke modellen. Indien nodig wordt er samengewerkt met andere professionals.

 • Preventie & Herstel van medewerkers met Stress/ burn-out: met een unieke 4D interventie, waarbij klachten zichtbaar reduceren binnen 12 weken en de vitaliteit toeneemt. Vitaliteit gaat over levenskracht en levensenergie. Het begrip is afgeleid van het Latijnse ‘vita’ wat leven betekent. Vitaliteit duidt op het bruisen van energie, jezelf sterk en fit voelen, lang en onvermoeibaar door kunnen gaan en beschikken over grote mentale veerkracht en doorzettingsvermogen.

 

Uw organisatie transformeert naar een vitale organisatie: vernieuwend, wendbaar, kent tevreden klanten, waardoor renderend & financieel gezond.

Een organisatie waarin:

 • ruimte is voor:

  1. innovatie en creativiteit: leren en ontwikkeling staat centraal

  2. (persoonlijke) groei: talenten elkaar aanvullen, collega’s elkaar waarderen, inspireren en bekrachtigen, conflicten durven bespreken en pro-actief & oplossingsgericht kunnen handelen.

 • medewerkers fit zijn, mentale veerkracht hebben: stress-signalen tijdig worden (h)erkent en er een goede balans wordt ervaren tussen: werk en privé - drukte en ontspanning - uitdaging en routine

 • klantgericht wordt gewerkt & resultaten kunnen worden behaald.

 • mensen met plezier en passie werken = goed werkgeverschap

Een organisatie, die gezond en vitaal blijft levert successen & veel winst op. Op zowel de korte als de lange termijn.

  •