Vinkeveen.jpg

Mijn praktijk is gevestigd te Vinkeveen

Rondom de Vinkeveense Plassen is  er ook een mogelijkheid voor wandelcoaching

Een integrale benadering

Om mij te onderscheiden als professional ben ik als Energetisch Therapeut opgeleid bij het Instituut CAM te Utrecht. Aangesloten bij de branchevereniging VVET /RBCZ en ben verplicht mij jaarlijks bij te scholen betreft Medische Basiskennis en Psychosociale kennis. Cliënten die een aanvullende zorgverzekering hebben, komen daarmee in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vergoeding van (holistisch) energetische therapie.

 

Daarnaast ben ik opgeleid om complementair te kunnen samenwerken met de reguliere geneeskunde, zodat ik ook mogelijk je kan terug verwijzen of doorverwijzen naar een behandelaar. 

rbcz-logo-vertical-e1549298631609.png

Energetische Therapie

Wat is energetische therapie?

Energetische Therapie richt zich op het herstellen van de energie en het bevorderen van jouw zelfherstellend vermogen. Deze therapie behandelt zowel fysieke en geestelijke klachten.

 

Energetische Therapie is niet nieuw, het bestaat al vele duizenden jaren. In de laatste decennia is er steeds meer fundamenteel onderzoek gedaan, waardoor energetische therapie nu beter wordt begrepen en kan worden geplaatst in een heldere, overkoepelend wetenschappelijke zienswijze. Deze zienswijze verenigt de inzichten van de klassieke natuurkunde, de kwantumfysica en de biologie/biofysica.

 

Een energetisch therapeut kan desgewenst energie toevoegen of afvoeren. Hierdoor worden blokkades opgeheven en de energiestroom hersteld.

 

Energetische Therapie kan jou helpen om een bewustzijnsverandering op gang te brengen, zodat het herstel stand houdt. Het proces is erop gericht dat jij vitaler wordt en de regie (her)neemt over jouw eigen leven.

Marlène

Ik raakte in een 3e burn out en had diverse behandeltrajecten doorlopen en viel toch terug. Door de duurzame begeleiding bij Grace voel ik mij al maanden weer vitaal en door de educatie & mentale doorbraken val ik zeer zeker niet meer terug

Grace is zo oordeelloos dat ik mij altijd veilig voelde.

Esther

Na het horen van de diagnose borstkanker raakte ik behoorlijk overspannen . Door een traject van 7 weken reduceerde mijn overspanningsklachten naar   gezonde spanning. Hierdoor kon ik  goed  focussen op mijn behandeltraject in het AVL ziekenhuis.

Ik leef nu met de diagnose en kan ook  genieten van mijn dagelijkse energiegevers. 

Mark

4  jaar zat ik te tobben met mijn burn out en werd ook zwaar depressief. Grace werkte goed samen met de POH-er (de praktijkondersteuner van de huisarts) waar zij mij ook naar terug verwees.

In een 12 wekelijks traject leerde ik o.a. een juiste buikademhaling en met de Energetische Therapie reduceerde ook mijn depressieve klachten.

 

 Ik durfde te kiezen voor mijn passie en heb nu een nieuwe baan en voel mij weer als een vis in het water

adrian-swancar-72El6N0cmj4-unsplash.jpg

Curatief

Bij een curatief traject: starten we met een wetenschappelijk test, daarbij wordt duidelijk of je in een burn-out, de beginnende stressfase, klachten-spanningsfase of overspanningsfase zit

De interventie wordt toegepast

op 4 niveaus naar vitaliteit:

  1. Fysiek : met ademhaling & Energetische Therapie voor het bevorderen van een zelfherstellend vermogen. Je ervaart ontspanning, rust en leert energie op te bouwen en te bewaken.

  2. Emotioneel : via jouw onderbewuste om onverwerkte neuro emotionele associaties te integreren. Je leert om te gaan met emoties.

  3. Mentaal: om belemmerende mentale patronen te doorzien, doorbreken & mentale veerkracht te vergroten met o.a. educatie over jouw brein & mindfullness

  4. Geestelijk/Spiritueel: zingeving & authenticiteit. Je leert keuzes te maken voor geestelijke vrijheid & stilte.

 

De duur van het traject ( 3-18 consulten) is afhankelijk van jouw stress-scores. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

Om te herstellen naar vitaliteit

 

White Structure

Preventief

Bij een preventief traject : volg je een inspirerend online traject .

Je ontvangt dan mijn zelf geschreven werkboek:

Zelfregie naar een vitaal leven en kan je de zelfregie nemen en op jouw eigen tempo ontwikkelen

Met minimaal 8 coaching-sessies word je ondersteund .

Het is een prachtig cadeau aan jezelf.

 

Via jouw werkgever kan er met jouw persoonlijk ontwikkel budget een mooie invulling worden gegeven aan vitaliteit.

Om  preventief vitaal te blijven of worden

Mijn rol als intermediair

Je kan mij inzetten als tussenpersoon richting jouw huisarts, werkgever & arbo-arts

Goede begeleiding bij energieopbouw (en werkhervatting)

kan het herstelproces enorm versnellen.

Veerkracht

Veerkracht ontwikkelen door tegenslagen om te buigen in uitdaging en groei. Veerkracht is een waardevolle, maar zeldzame kwaliteit die je nodig hebt om te volharden.

 

Veerkrachtige mensen leveren betere prestaties en doen dit met meer plezier en meer bevlogenheid. Het goede nieuws is, je kunt het leren in 5 sessies van 2 uren.

Om mentale kracht te ontwikkelen

javardh-MLt_kyFBl8M-unsplash.jpg

Mobiel & mailadres

06-28494001

info@vitaliteitadvies.nl

Adres

Scholeksterlaan 40

3645KC Vinkeveen

 

Wil je weten wat ik kan betekenen? Of is er een andere vraag? Neem dan contact met mij op.

Mobiel & mailadres

06-28494001

info@vitaliteitadvies.nl

Adres

Scholeksterlaan 40

3645KC Vinkeveen

 

Wil je weten wat ik kan betekenen? Of is er een andere vraag? Neem dan contact met mij op.

Mobiel & mailadres

06-28494001

info@vitaliteitadvies.nl

Adres

Scholeksterlaan 40

3645KC Vinkeveen

 

Wil je weten wat ik kan betekenen? Of is er een andere vraag? Neem dan contact met mij op.