top of page

Een vitaal leven bestaat uit een:

  1. gezonde geestelijke en

  2. lichamelijke gesteldheid

 

die, leidt tot een bewegende energie

om te leven

 

waarbij beide factoren in balans zijn

een integrale benadering 

Om mij te onderscheiden als professional ben ik opgeleid als CAM Therapeut om complementair te kunnen samenwerken met de reguliere geneeskunde, zodat ik je ook mogelijk kan terug verwijzen naar de huisarts of doorverwijzen naar een behandelaar. 

Mijn vakdiscipline is energetische therapie ben opgeleid bij het Instituut CAM te Utrecht. Mijn specialisme: stress & burn-out.

Binnen 12 weken begeleid ik je liefdevol richting herstel: fysiek, emotioneel, mentaal, geestelijk, in jouw omgeving ( wonen - werken - maatschappelijk ).

 

Daarnaast heb ik samen gewerkt met een bedrijfsarts in een onafhankelijke rol als werkvermogen specialist.

Verdere informatie over mijn opleidingen en achtergrond is te zien op mijn LinkedIn pagina. 

DSC_1294 bewerkt.jpg

Marlène

Ik raakte in een 3e burn out en had diverse behandeltrajecten doorlopen en viel toch terug. Door de duurzame begeleiding bij Grace voel ik mij al maanden weer vitaal en door de educatie & mentale doorbraken val ik zeer zeker niet meer terug

Grace is zo oordeelloos dat ik mij altijd veilig voelde.

Esther

Na het horen van de diagnose borstkanker raakte ik behoorlijk overspannen . Door een traject van 7 weken reduceerde mijn overspanningsklachten naar   gezonde spanning. Hierdoor kon ik  goed  focussen op mijn behandeltraject in het AVL ziekenhuis.

Ik leef nu met de diagnose en kan ook  genieten van mijn dagelijkse energiegevers. 

Mark

4  jaar zat ik te tobben met mijn burn out en werd ook zwaar depressief. Grace werkte goed samen met de POH-er (de praktijkondersteuner van de huisarts) waar zij mij ook naar terug verwees.

In een 12 wekelijks traject leerde ik o.a. een juiste buikademhaling en met de Energetische Therapie reduceerde ook mijn depressieve klachten.

 

 Ik durfde te kiezen voor mijn passie en heb nu een nieuwe baan en voel mij weer als een vis in het water

Mijn rol als intermediair

Je kan mij inzetten als tussenpersoon richting jouw huisarts, werkgever & arbo-arts

Goede begeleiding bij energieopbouw (en werkhervatting)

kan het herstelproces enorm versnellen.

Veerkracht

Veerkracht ontwikkelen: door tegenslagen om te buigen naar uitdaging en groei. Veerkracht is een waardevolle, maar zeldzame kwaliteit die je nodig hebt om te volharden.

 

Veerkrachtige mensen leveren betere prestaties en doen dit met meer plezier en meer bevlogenheid. Het goede nieuws is, je kunt het leren in 5 sessies van 2 uren.

Om mentale kracht te ontwikkelen

javardh-MLt_kyFBl8M-unsplash.jpg
bottom of page