top of page

Onverklaarbare Klachten

Er is een onverklaarbare klacht

(Somatisch Onverklaarbare Lichamelijke Klacht) en de reguliere geneeskunde kan niets vinden. Je bent uitbehandeld. Wat nu? Hierdoor ervaar je ook stress. Je leeft zelfs gespannen.

Met mijn sterk ontwikkeld intuïtief vermogen ga ik naar jouw onderbewustzijn om mogelijk antwoorden samen te vinden.

Mocht het zo zijn dat het toch een kwestie van acceptatie is, kan je alsnog kiezen voor ACT: Acceptance Commitment Therapie.

stefano-pollio-ZC0EbdLC8G0-unsplash.jpg

Anneke

Ik liep letterlijk gebogen van de rugpijn en leefde op pijnstillers. Was uitbehandeld. Met emotionele therapie reduceerde mijn pijn van een 8 naar een 3. Ik kan weer dansen en mijn leven is weer draaglijk

Jan

Met mijn reumatische klachten aan mijn rechterhand was er alleen nog een operatie mogelijk. Het was wel een operatie met enig risico, waarvan er ook geen garantie tot herstel kon worden gegeven. Deze operatie heb ik uiteindelijk niet gedaan.

Grace adviseerde mij handoefeningen met een balletje. Tot op heden functioneert mijn hand naar behoren.

Joty

Na mijn hartoperatie kreeg ik heftige borstpijnen (soort hyperventilatie) tijdens het conditiesporten. De cardioloog kon niets vinden en ook niets adviseren.

Middels de O-ring test kon mij lichaam precies aangeven dat ik niet meer dan 20 minuten kan sporten en dan 5 minuten een pauze mag inlasten. Mijn klacht is niet meer terug gekomen. Ik sport nog steeds 2x in de week.

bottom of page