adrian-swancar-72El6N0cmj4-unsplash.jpg

Curatief

Bij een curatief traject: starten we met een wetenschappelijk test via het 4 Dimensionaal klachtenformulier van de wetenschapper B. Terluin . Daarbij wordt duidelijk of je in een burn-out, de beginnende stressfase, klachten-spanningsfase of overspanningsfase zit

 

De duur van het traject ( 3-18 consulten) is afhankelijk van jouw stress-scores. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

Om te herstellen naar vitaliteit

 

White Structure

Preventief

Bij een preventief traject : volg je een inspirerend online traject . Je ontvangt dan mijn zelf geschreven werkboek:

Zelfregie naar een vitaal leven en kan je de zelfregie nemen en op jouw eigen tempo ontwikkelen

Waarom? Sommigen noemen het de pit, het enthousiasme of de extra voorsprong in het leven. Je kunt het ook jouw vitale kracht noemen. Hoe dan ook, het is de fundamentele brandstof die alle fysieke, emotionele en cognitieve functies activeert en optimaliseert, inclusief bewustzijn, perceptie, denken, oordeel en geheugen.

In het moderne leven zijn we de gouden sleutel vergeten: hoe hoger onze energie, hoe beter onze prestaties bij alles wat we doen. Energie beïnvloedt van nature de mentaliteit en brengt ons in de richting van meer geluk, succes en zelfbewustzijn

 

Dit online-traject & werkboek geeft je je vitale kracht terug met eenvoudige hulpmiddelen om de grenzeloze energie van het leven zelf vast te houden - sneller en gemakkelijker dan je ooit voor mogelijk had gehouden.
 

Met een abonnement voor online-coaching word je ondersteund . Het is een prachtig cadeau aan jezelf.

 

Via jouw werkgever kan er met jouw persoonlijk ontwikkel budget een mooie invulling worden gegeven aan vitaliteit.

Om  preventief vitaal te blijven of worden

Veerkracht

Veerkracht ontwikkelen door tegenslagen om te buigen in uitdaging en groei. Veerkracht is een waardevolle, maar zeldzame kwaliteit die je nodig hebt om te volharden.

 

Veerkrachtige mensen leveren betere prestaties en doen dit met meer plezier en meer bevlogenheid. Het goede nieuws is, je kunt het leren in 5 sessies van 2 uren.

Om mentale kracht te ontwikkelen

javardh-MLt_kyFBl8M-unsplash.jpg