• Grace

Welkom op mijn nieuwe website

Vitaal worden en blijven is een hele uitdaging in de hectiek van het leven. Dit jaar ben ik op 4 mei 55 jaar geworden en ik ben dankbaar dat ik vitaal ben. En als ik zo om mij heen kijk of om mijn heen beluister is dit niet vanzelfsprekend.


Mijn weg naar vitaliteit was er een van vallen en opstaan en weer doorgaan. Mijn tranen zijn mijn parels geworden. Een van deze parels is nu verweven in Vitaliteit Advies & Opleiding. Met liefde en dankbaarheid sta ik je graag tot dienst.


Meer vitaliteit zorgt voor meer energie, plezier en vergroot het levensgeluk. Hopelijk mag ik jou faciliteren naar vitaliteit: om samen vitaal ouder te worden :-)


Met een vitale groet,

Grace Zonneveld


8 keer bekeken

Scholeksterlaan 40

  • LinkedIn Social Icon
  • White Facebook Icon

3645KC Vinkeveen Nederland 

Tel: 06-28494001