waarom?

wat?

hoe ?

(Interim) Professional: Voor werkgevers is er een 100 dagen traject 

"van werkdruk naar werkplezier"

Mijn eigen Burn Out in het jaar 2000 heeft mij geínspireerd om vanaf 2002 mijn eigen praktijk te starten met 4 D coaching & therapie. Ben nu 56 jaar, gezond, slik geen medicijnen en energiek gedreven om mensen te faciliteren naar vitaliteit.

Naast een scala aan opleidingen ben ik ook afgestudeerd, als CAM Therapeute met de vakdiscipline Energetische Therapie, deze HBO studie is geheel erkend door de zorgverzekeraars.      Een CAM Therapeute heeft het doel om een brug te vormen tussen de reguliere en alternatieve geneeskunde. Ik ben lid van de VVET en de Federatie CAM.

 

Mijn afstudeeropdracht gaat over "klachtenreductie bij Surmenage met Energetische Therapie" en is er een kwalitatief onderzoek met mooie resultaten. Surmenage is een ander woord voor overspanning/stress en is de voorfase van Burn Out.

Voor mijn onderzoek ben ik op zoek gegaan naar de beste behandelprogramma's op het gebied van Stress en Burn Out en veel literatuur gelezen. Daaruit blijkt dat integrale gezondheidstrajecten  "op maat" het meest effectief zijn: 95-98% met een herstel binnen 12 weken. Bekijk ook mijn aanbod.

Ben jij een pro-actief persoon of voor preventieve ontwikkeling, die graag zijn/haar vitaliteit wil behouden of vergroten? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. 

 

Vitaliteit Advies biedt:

  • inzicht in de draagkracht en draaglast &

  • duurzaam herstel op fysiek, emotioneel, mentaal en geestelijk niveau

  • trajecten voor empowerment/persoonlijke ontwikkeling 

Grace Zonneveld

Scholeksterlaan 40

  • LinkedIn Social Icon
  • White Facebook Icon

3645KC Vinkeveen Nederland 

Tel: 06-28494001