Energetische Therapie geeft rust en bevordert het herstel

Met de 4DKL klachtenlijst meten we in het 1e consult jouw klachten & geleidelijk zie je jouw klachten reduceren :-) en doen we een 2e meting na de 5e behandeling:

dus aantoonbaar voor jouw

Arbo arts

 

Samen bespreken we jouw draaglast om de klachten te reduceren & om jouw draagkracht te vergroten. We werken met een topics-lijst op 4 dimensies van vitaliteit en een 24/7 weekstructuur.

 

Je krijgt inzicht in de stappen die je kan nemen om jouw vitaliteit weer in balans te krijgen. 

 

Wat doet energetische Therapie ? Ieder geestelijk of fysiek probleem heeft zijn oorsprong in een bepaald deel van ons bewustzijn. Dit deel is verbonden met een bepaald energiecentrum in jouw lichaam. Een centrum van activiteit dat levenskrachtenergie ontvangt, afstemt en afgeeft. Deze energie stroomt door de belangrijkste zenuwknopen van de ruggengraat. Een energie-centrum vormt een poort tussen een bewustzijnsgebied en het lichaam. Door deze energiecentra's te balanceren vindt er rust, herstel en klachtenreductie plaats.

 

Met inzicht in de draaglast en draagkracht is het mogelijk om te transformeren/ontwikkelen naar authenticiteit en zelfregie, waardoor de klachten verminderen of verdwijnen.

Scholeksterlaan 40

  • LinkedIn Social Icon
  • White Facebook Icon

3645KC Vinkeveen Nederland 

Tel: 06-28494001